gochag12 - komentarze

Siema wszystkim!!! Co u was slychac? Jak wiecie to jest muj pamietnik:) Ale co ja wam bede tlumaczyc? Sami sie o wszystkim dowiecie. W kazdym razie jestem w 6 klasie i dzisiaj mialam prubny egzamin koncowy. Okropnosc. Ale byl latwy. I na dodatek w sali obok mnie byl muj ukochany K!!! Nie bede muwic imienia bo jeszcze to przeczyta i bedzie troche gupio. Ale nie martwcie sie juz niedlugo mu to wyznam. Dzisiaj jeszcze z moimi psiapsiulkami (najlepsiejszymi) nagrywalysmy plyte do zespolu. Jak zawsze z 50 razy nagrywalysmy jednom piosenke bo ciogle nam nie wychodzila. Ale w koncu extra zaspiewalysmy i mamy ostatecznom wersje. Bedziemy nasze plyty sprzedawac w szkole za (chyba) 70 gr:D Wiemy ze to nie duzo ale poprostu nie chcemy zeby nasi klijenci przeplacali:P Moja pirsza psiapsiulka nazywa sie (tzn. to jej ksywa) śliwa, kocha M......., chodzi ze mna do jednej klasy i nagrywamy razem plyte. Moja druga psiapsiulka ma na imie Justyna, kocha T...., chodzi ze mna do jednej klasy i nagrywa ze mna plyte. Moja trzecia psiapsiulka ma na imie Hania. Hania ma starszom siostre Sandre kturom tez bardzo lubie. Hania i jej swiat jest wymyslony przezemnie. Jest to tak jakby moja druga polowa. Jak narazie to zdradzilam wam dopiero mniejszom polowe mojego sekretu ale jesli bedziecie czytac regularnie moje notki to sie dowiecie o calym moim drugim zyciu. Jak narazie to wszystko co chcialam dzisiaj wam powiedziec (napisac). Moze jeszcze wejde i cos dopisze jak przyjdzie mi do glowy. Ale jak narazie to ja koncze. Pozdrawiam wszystkich moich znajomych i nieznajomych:) To hey!!! Narcia!!!:*

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
06.01.2005 :: 14:05 :: avz150.neoplus.adsl.tpnet.pl

genowefa staros

To tak nienienienie. Co mam pisac? Poprostu nie zrobilam dwuch zadan z matmy z eee tego jak to sie nazywa egzaminu koncowego. i to by bylo na tyle.
05.01.2005 :: 17:17 :: xdsl-779.lubin.dialog.net.pl

Karola;))

Elo ziomie:)) Ja też miałam dzisiaj teścik próbny taki o pieskach:)) Wstąp do mnie na blogi: www.namocypaktu.talk.pl i www.namocypaktu.extazy.pl strzałka:*
05.01.2005 :: 14:56 :: awe198.neoplus.adsl.tpnet.pl

tygrysek

gocha!! zle. plyte sprzedajemy po 12gr.
:-)
Talk.pl :: Wróć